maandag 19 mei 2014

Lieshout - Roma 2014....hotel

Mijn 50.000 sterrenhotel voor de rit naar Roma is binnen en doet 't. Het is toch de Eureka! Spitfire Duo XT geworden (we korten dat maar af tot 'm'n Spitje'). Ruimte zat voor 1 persoon, binnentent één en al muskietengaas, dus goeie ventilatie. Twee-en-eenhalve kilo, schoon aan de haringen. Pitchable in 10 minuten (eerste keer, kan vast veel sneller asgutgewendbent).

Spitfire Duo XT

Het échte Spitje was vruger ook voor 1 persoon, geen muskietengaas, geen ventilatie en iets zwaarder. Ook in 't groen leverbaar.

Supermarine Spitfire

Therm-a-Rest slaapmatje komt einde van de week binnen. Modus transportus wordt heftig geupgrade. Na een uitgebreid, met Stravecchia en Ripasso bevochtigd consult bij m'n cyclismoloog, staat er een grote operatie gepland: Colnago Active B-Stay zwart wordt Rotwild R1 wit. Stukske steviger en voorkomt dat de totale aandrijflijn van de Colnago een transplantatie moet ondergaan (van compact naar triple). Ook een betere combi met de Bob Yak. Betekend ook dat we de échte hoofdroute kunnen gaan volgen, inclusief het prachtige 40 km stuk verharde pad langs de Rur. Volgens Reitsma één van de vele hoogtepunten van de route. ETD: 4 agosto...77 giorni al via!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten